Malé černé


Móda je tady opravdu už hodně dlouho. Není to jenom výdobytek moderní doby, ale móda se řešila už i třeba před dvě stě nebo i před tři sta lety. Dokonce i ve středověku byla móda rozdělená. Vyšší šlechta nosila honosné róby. Potom tady byli poddaní a ti sotva měli na sobě nějaké otrhané zbytky látky. Samozřejmě, že tohle nebylo vůbec spravedlivé. Ale dříve ve středověku to tak bylo. Kdo měl peníze, měl honosné krásné šaty. Móda se tady opravdu hodně řešila. Ale abych se přiznala, tak mě se dřívější, třeba renesanční móda moc líbila. Bylo to opravdu krásné.

Bály mám ráda.

A potom se mi také líbila móda v období baroka to také bylo takové honosné a líbilo se mi to. Takže pokaždé, když mohu jít někam na ples nebo na bál, tak se vždycky obléknu tak, aby se mi to líbilo. Mám ráda honosné róby. A vždycky tohle si na nějaký ples anebo bál vezmu. Mnoho lidí se třeba směje, že nemám vkus, jenomže když je to ples nebo bál, tak proč bych si nevzala něco nevkusného? Pro někoho je to nevkusné, ale pro mě je to právě velice vkusné. Mám také ráda malé černé. Víte, co jsou to malé černé? Jsou to takové černé šaty neboli koktejlky.

Šaty nosím ráda.

Tyhle šaty se mi líbí a hodí se téměř kamkoliv. Dnes už se nenosí jenom malé černé, aby byly v černé barvě. Je to jenom takový pojem. Pojem jich jsou malé černé, jsou to koktejlky. Mám doma také malé černé, ale i v jiných barvách, třeba červené nebo bílé i zelené. I když se jim říká malé černé, tak nemusí být vždy v černé barvě. Tohle jsem už řekla, ale musím tohle stále opakovat. Protože když si vezmu malé černé v zelené barvě, tak mi každý říká, že jsem nevkusně oblečená. Jenomže co je na tom špatného? Proč bych třeba nemohla mít červené šaty? Tohle bych už rozhodně tedy vůbec neřešila. Když se mi líbí taková móda, tak ji budu nosit. Občas také moc ráda nosím teplákovou soupravu.