Zábradlí do exteriéru i interiéru


Každý z nás určitě dobře ví, kam patří zábradlí a kde by nemělo chybět, ale víte, jaké zábradlí se kam dává a jaké existují druhy. Na trhu můžete nejít nespočet designových kousků, které jsou skvostem místností i chodeb. Všechny zábradlí, které se dávají do interiéru jsou esteticky perfektně zpracované, a to proto, aby zaujaly na první pohled. Často se s takovým zábradlím můžete potkat v obchodních domech nebo na nových stavbách. Také se s nimi často můžete setkat u nových klinik nebo kanceláří. Jedná se o perfektní kousky, které jsou zpracované do posledního detailu.

skleněné zábradlí

Do vnitřních místností se nejvíce hodí sklo a také nerez. Tyto dva materiály se dost často kombinují a vznikají tak přenádherná díla. Skleněné zábradlí https://www.kmkdesign.cz/zabradli-sklenena se také často využívá u balkónů a teras. Ideálně se kombinuje opět se nerezem, který spolu dobře ladí. Samozřejmostí je, že do venkovního prostoru je nerez prostě ideální. Nedochází během let k žádnému poškození a nemusíte o něj nijak pečovat. Zachovává svůj vzhled i během klimatických změn a hodí se zkrátka kdekoliv. Nerez je také ideální volbou pro vnitřní bazény a venkovní koupaliště.

skleněné zábradlí

Zkuste si někdy všimnout, jak hezké zábradlí je při scházení do bazénu. Jedná se o pěkně zpracovanou nerez, kterou na stejném místě uvidíte i za desítky let. Pokud se budeme bavit o zábradlí dřevěném, tak se jedná spíše o díla na zakázku. Samozřejmostí je, ho dávat do interiéru, a to proto, že na dřevo působí počasí a klimatické rozdíly. Nejen, že by se časem rozpadlo, ale také by zmizel jeho estetický dojem. Můžete však dřevo ošetřovat laky a mořidly. Ovšem i přes to se hodí do interiéru. Zábradlí je tak nedílnou součástí designu celého domu nebo vnitřních místností. Vždy bude mít své zastoupení u každého schodiště a vždy bude zkrášlovat daný prostor.